dmf

Welkom op de site van autoservice Aissa & de Vries / Autobedrijf Aissa

Autoservice Aissa & de Vries is een jong bedrijf dat nu enkele tijd gevestigd is in Sneek. Wij streven er naar om u zo goed mogelijk te voorzien in het onderhoud van uw auto. Door ons kleine aantal medewerkers kunnen we altijd voorzien in een snelle, persoonlijke service. Ook kunt u altijd langs onze garage komen voor een snelle en duidelijke offerte voor het onderhoud van uw auto.

Helaas is het onderhouden van uw auto niet altijd voldoende om problemen te voorkomen. Mocht er ooit een probleem ontstaan wat gerepareerd dient te worden dan staan wij altijd voor u klaar. Kleine of Grote reparaties maar ook het herstellen van ongeval schade behoort tot onze specialiteiten. Onze medewerkers hebben jaren ervaring in de autobranche waardoor geen enkel probleem te groot voor ons is.

Daarnaast houden wij ons ook bezig met in- en verkoop van auto's. Wij hebben altijd een aantal occasions staan, welke u ook op deze site kan bekijken. Ons doel is om voor iedereen de perfecte auto te vinden, daarom zijn wij altijd op zoek naar auto's die wij aan anderen kunnen aanbieden. Mocht u er over denken om uw auto weg te doen dan kunnen wij u altijd een gunstige prijs bieden of eventueel een inruil.